(063) 397-33-87

(098) 230-48-31

(044) 390-70-98

м. Київ, вул. Пирогова, 4/26
4-й поверх, офіс 9
50mov@50mov.com.ua
translation50mov

Наша компанія допоможе Вам пройти всі випробування української законодавчої системи: головне, зателефонувати нам саме зараз! Ми з радістю запропонуємо і проведемо:

консультації, що пов’язані з перебуванням іноземців на території України;

підготовку заяви на продовження терміну перебування запрошеної особи;

подачу необхідних документів в органи, які займаються питаннями міграції;

отримання штампу міграційної служби в паспорті іноземця, що підтверджує продовження реєстрації на території України.

Документи для продовження терміну перебування в Україні іноземців та осіб без громадянства: 

1. Заява приймаючої сторони-фізичної особи про продовження терміну перебування в Україні іноземцю чи особі без громадянства (додаток 1) у якій зазначаються обґрунтовані підстави для продовження терміну перебування, що подається особисто фізичною особою.

2. Заява про продовження терміну перебування в Україні (додаток 2), яка подається особисто іноземцем чи особою без громадянства.

3. Паспортний документ іноземця чи особи без громадянства і копії сторінок з особистими даними та сторінок з візою (за наявності) і відміткою про реєстрацію та/або копію імміграційної картки (за наявності).

4. Переклад сторінок паспортного документу з особистими даними іноземця українською мовою.

5. Паспортний документ приймаючої сторони-фізичної особи (після пред’явлення повертається) та його копія, засвідчена підписом власника.

6. Документ про право власності (свідоцтво про державну реєстрацію права власності) на житло, яке надається іноземцю чи особі без громадянства для подальшого перебування та його копія. У разі, якщо житло не належить приймаючій стороні, заява приймаючої сторони – фізичної особи про продовження терміну перебування в Україні іноземцю чи особі без громадянства погоджується.

7. З власником (співвласниками) чи уповноваженою ними особою, згода якого (яких) підтверджується особисто або шляхом подання засвідченої у встановленому порядку заяви. Якщо житло перебуває у державній або комунальній власності, замість документа про право власності подається довідка, видана житловим органом, про всіх повнолітніх осіб, зареєстрованих за вказаною адресою, та їх письмова згода на перебування за вказаною адресою іноземця чи особи без громадянства, що підтверджується цими особами особисто або шляхом подання засвідченою заяви.

8. Чотири фотокартки іноземця чи особи без громадянства розміром 3,5 х 4,5 см.

Для іноземців та осіб без громадянства, які отримали в дипломатичному представництві чи консульській установі своєї країни паспортний документ і протягом 15 днів з дня отримання нового паспортного документа звернулися за продовженням терміну перебування, крім вищезазначених документів додатково подаються:

9. Копія довідки про звернення до органів внутрішніх справ з приводу втрати паспортного документа.

10. Довідка Адміністрації Державної прикордонної служби про перетинання державного кордону, яка видається на відповідне звернення іноземця (у разі, якщо термін перебування під час останнього в’їзду не продовжувався).

 

Приймаюча сторона зобов’язана письмово повідомити про виїзд іноземця за межі України або зміну ним місця проживання, протягом 10 днів з дати виїзду чи переїзду.

Перелік послуг

Термін, робочий день

Вартість*

Продовження тимчасової реєстрації іноземців і членів їх сімей на території України (для тих, хто заїхав без віз, з приватною або ділової візою)

 5

3000 грн.

* Вартість послуг вказана з урахуванням державного мита.

Бюро перекладів «50 Мов» зробить все можливе, щоб Ваше перебування на території України було не тільки комфортним, але й законним!